Taianomainen metsäseikkailu

Ainutlaatuinen kesäpatikka Lapin upeassa metsämaisemassa.

Kesto:

2 hours and 30 minutes

Kuvittele vehreä metsämaisema, jossa kasvillisuus kukoistaa ja eläimet temmeltävät vapaana. Reitillä voit kuulla lintujen laulavan ja tuulen puhaltavan puiden lomassa. Haukataan yhdessä raikasta ilmaa, opitaan tulentekotaitoja sekä muita hauskoja selviytymiskeinoja Lapin koskemattomassa luonnossa. Samalla kun opit lisää Suomen metsistä, voit nauttia mehua ja eväitä luonnon keskellä, 30 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta.

Saatavilla: Tiistaisin ja perjantaisin klo 9.30 – 12.00 (1.5.-30.11.2023, riippuen lumitilanteesta).

Ohjelma sisältää: Opastuksen sekä nuotioeväät

Kokonaiskesto: 3,5 tuntia (sis. kuljetukset)

Ohjelman kesto: 2,5 tuntia

Hinta: 98 €/aikuinen ja 64 €/lapsi (4-12 vuotta).

Huom. kuljetukset eivät sisälly hintaan. Kuljetukset 30 €/varaus. Min. osallistujamäärä on 2 henkilöä. Ole valmiina 10 minuuttia ennen suunniteltua hakuaikaa, kiitos!

Noutopaikat: Santa Claus Holiday Village klo.  9.00, Hostel Café Koti klo. 9.10.

Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas klo. 9:30.


Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!