Revontuliseikkailu mönkijöillä (Pienryhmä)

Ainutlaatuinen ja intiimi mönkijäseikkailu täynnä keskiyön taikaa.

Kesto:

5 hours

Lähde kanssamme maagiseen revontulijahtiin mönkijöillä! Tämä seikkailu kulkee Lapin kauniiden metsien läpi, 30 kilometriä Rovaniemeltä ja muista ryhmistä. Pimeä metsä on täynnä taikaa, mönkijöiden valojen valaistessa edessä olevaa reittiä. Matkan varrella teemme pysähdyksiä ja jos onni on meidän kanssamme, saamme ihailla revontulia reitin varrella olevan vaaran päältä. Voit tallentaa elämyksen laitteellesi pysähdyksien aikana.

Ennen lähtöä, oppaamme antaa ohjeistuksen mönkijöillä ajamiseen, joten aiempaa kokemusta ei tarvita. Ajaminen on helppoa oppia, mutta vaatii voimassa olevan ajokortin jokaiselta, joka hyppää kuljettajan paikalle. Otathan ajokortin (tai valokuvan siitä) mukaan safarille. Kuljetukset kuuluvat aktiviteetin hintaan.

Kesto: 5 tuntia (sis. kuljetukset)
Ohjelman kesto: 4 tuntia

Ohjelma sisältää: Opastuksen, nuotioeväät, lämpimän vaatetuksen tarvittaessa (toppahaalarit, kengät, hanskat ja villasukat), mönkijät, kypärät, kypärähuput ja liikennevakuutuksen (henkilökohtainen korvaussumma max. 1000 €)


Saatavilla: Maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin klo 20.00–00.00 (1.9.-30.11.2023 tai lumentuloon asti)

Hinta: 189 €/aikuinen ja 139 €/lapsi (4-12 vuotta). Yksin ajavan lisä + 50 € extra/aikuinen. Ei suositella alle 130 cm pitkille lapsille.


Huom. Kuljetukset eivät sisälly hintaan. Kuljetuksien hinta on 30 €/varaus. Kun talvi saapuu ja meillä on tarpeeksi lunta maassa, tämä safari tarjotaan revontulisafarina moottorikelkoilla. Tarjoamme vain lämpösaappaita, joten otathan säähän sopivat kengät mukaan. Sandaaleita ei suositella.

Jotta voit ajaa mönkijää, sinulla kuuluu olla voimassa oleva ajokortti. Min. osallistujamäärä on 2 henkilöä, max 8. Ole valmiina 10 minuuttia ennen suunniteltua hakuaikaa, kiitos!


Noutopaikat: Santa Claus Holiday Village klo. 19.30 ja Hostel Café Koti klo. 19.40

Tapaamispaikka: Hotelli Metsähirvas klo. 20.00

Pure Lapland

Pure Lapland on puhdasta luontoa, autenttisia elämyksiä ja aitoa Lapin tunnelmaa. Luonnon sekä eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Näistä huolehtimalla, voimme tarjota matkailijoille autenttisia ja eettisiä elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa.

Jokaista asiakasta kohden sitoudumme istuttamaan puun, kompensoimaan elämyksestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Meidän tavoitteemme on olla aitoja ja turvallisia elämyksiä tarjoava yritys, ammattitaitoisten oppaidemme takaamana. Tervetuloa nauttimaan puhtaista elämyksistä!